Gigondas Trésor - Domaine Brunely - ÚDOLÍ RHÔNE
Vinifikace
Ruční sběr. Částečné odstopkování. Macerace 28 až 35 dní s kontrolou teploty (od 26° do 30°). Pneumatické lisování s nízkým tlakem (pod 1 bar). Zrání 18 až 24 měsíců v betonových nádržích. Plnění do lahví provádíme sami, v našich sklepech. Zrání v lahvích, 6 měsíců před uvedením na trh.
Doporučení k jídlu
pikantní pokrmy, červené maso, pečený kohout s kaštany, králičí ragú na královský způsob, kachní parmentier, pečený hovězí steak v kůře, čokoládová fondue
Balení Cena za kus, prodáváno po kartonech po 6 lahvích, můžete kombinovat s ostatními cuvée z našeho vinařství, doprava zdarma.
Rada enologa: podávejte mezi 16 a 18°C
Domaine: Domaine Brunely
Appellation: Gigondas
Pěstování: Vysoká environmentální hodnota
Label: Kontrolovaná označení původu